Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Átalakul a béren kívüli juttatások rendszere
2011.9.25 12:12:29


Megváltozik a könyvelés menete egy kicsitÁtalakul a béren kívüli juttatások rendszere

2012-ben elvileg megnőne a béren kívüli juttatások rendszerének jelentősége, hisz pl. az adójóváírás megszüntetése révén a munkavállalók jövőre számítások szerint 60-90 milliárd forinttal kevesebb nettó munkabért visznek haza. Ehhez képest első ránézésre szigorodik, illetve halványabbak lesznek jövőre a lehetőségek ami a béren kívüli juttatásokat illeti.

2012-től átalakul a béren kívüli juttatások rendszere. Így kikerül a hidegétel-utalvány, ill. öt-nyolcezer forintra csökkentve csak állami cég által kibocsátott utalványt lehet felhasználni.

Eltűnik a cafeteria-rendszerből az internetszolgáltás mint olyan, lesz ehelyett lakbértámogatás havonta legfeljebb húszezer forint összegben. Évente százötvenezer forintig támogatható meleg étkezésért SZÉP-kátyával (Széchenyi Pihenőkártya) lehet majd csak fizetni.

A szálláshely-szolgáltatás mellett étkezésre, és szabadidős, egészségmegőrző célokra is fel lehet majd használni a SZÉP-Kártyát.  Így három egymástól elkülönült számla tartozik majd hozzá és a munkavállaló dönthet, hogy milyen felosztásban kéri majd a juttatást.

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


  Cégalapítás, kft alapítás a fő profilunk és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (kft alapítás, cégmódosítás, könyvlés és székhely) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is már az eljárásokhoz. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése